const button = document.querySelector('.contacts__form__submit'); button.addEventListener('click', () => { window.lintrk('track', { conversion_id: 13058161 }); }); document.querySelector('.contacts__form__submit').addEventListener('click', function() { fbq('track', 'Contact', { content_name: 'Contact Form', content_category: 'Form Submission', content_type: 'Button', }); });
Yksityisyyden suoja ja evästeet Lue lisää
Valitse alue: Finland

Tarpeisiisi mukautuvat ratkaisut

Tavoitteenamme on aina löytää asiakasta parhaiten palveleva ratkaisu. HRX:n palvelut on jaettu neljään alueeseen. Kussakin olemme sitoutuneet tarjoamaan markkinoiden parhaita ja laadukkaimpia logistiikkapalveluita.

Laatua toimituksiisi

Nykyaikaiset terminaalimme sekä osaava henkilökuntamme Baltiassa, Puolassa, Ruotsissa ja Suomessa varmistavat palvelulupauksemme onnistumisen niin kotimaassa kuin ulkomailla. Kattava yhteistyöverkostomme mahdollistaa parhaat globaalit kuljetusratkaisut maalla, merellä ja ilmassa.

Ladattavat aineistot:

NOPEIMMAT TOIMITUKSET

Markkinoiden parasta logistiikkapalvelua
270

ENSILUOKKAINEN KALUSTO

Kalustomme sisältää yli 270 erityyppistä ajoneuvoa, kaikkiin tarpeisiin
6

TOIMIPISTEET

HRX toimii 6 maassa ja kumppaniverkoston avulla ympäri maailman
100%

LAATULUPAUS

Olemme sitoutuneet tarjoamaan ensiluokkaista palvelua

VAARALLISET AINEET JA LÄMPÖKULJETUKSET

Lämpöä vaativat tai vaaralliseksi luokitellut lähetykset voidaan toimittaa samassa aikataulussa muiden kuljetusten kanssa. Kysy lisää tai tee tilaus.
Tee tilaus