Yksityisyyden suoja ja evästeet Lue lisää
Valitse alue: Finland

Finland

English Suomi

Estonia

English Estonian

Latvia

English Latvian

Lithuania

English Lithuanian

Poland

English Polish

Sweden

English Svenska

HRX:lle ihmiset ovat kaikki kaikessa. Me HRX Finlandilla tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä ja uralla etenemistä. Tavoitteenamme on rakentaa kestäviä työuria ja löytää pitkäaikaisia, työssään viihtyviä ja motivoituneita osaajia. Monipuoliset työtehtävät, laajat etenemis- ja kehittymismahdollisuudet sekä innostavat työkaverit ovat ne syyt, mitkä motivoivat henkilöstöämme päivittäisessä työssä.

Urapolku ja ammatillinen kehittyminen HRX Finlandilla

HRX:llä jokainen urapolku on erilainen. Olipa kyse sitten ammattitaidon syventämisestä tai uusiin tehtäviin siirtymisestä, kannustamme ja tuemme henkilöstöämme kouluttautumaan sekä kehittämään osaamistaan. Koulutuspolkumme tarjoaa nykyisille työntekijöillemme valmiudet edetä talon sisällä sekä mahdollistaa uusille ammattilaisille pääsyn logistiikka-alalle.

Painotamme vuosittain eri koulutusteemoja tehtäväryhmittäin, ja koulutuksia toteutetaan sekä sisäisesti että ulkoisten palveluntarjoajien toimesta. Painopisteinä ovat muun muassa olleet esihenkilötyön ja henkilöstöjohtamisen kehittäminen sekä myynnin ja asiakaspalvelun osaamisen syventäminen. Me uskomme, että jatkuva oppiminen ja kehittäminen ovat menestyksemme kulmakiviä.

HRX Kuljettaja Akatemia avaa ovia uusiin tehtäviin

HRX Kuljettaja Akatemia on suunnattu niin vanhoille konkareille kuin uusille tulokkaillekin. Järjestämme Kuljettaja Akatemiassa useita ammatillisia koulutuksia vuosittain, kuten trukki- ja ADR-kursseja sekä muita ammattipätevyyksien ylläpitämiseen tai hankkimiseen suunnattuja koulutuksia.

Kuljettaja Akatemia avaa ovia uusiin tehtäviin. Mahdollistamme ajokorttiluokan korottamisen monimuotoisesti joko yhteistyössä alueen oppilaitosten kanssa oppisopimuskoulutuksena tai yksityisten autokoulujen kanssa. Uusille tulokkaille Kuljettaja Akatemia tarjoaa pääsyn kuljettajan tehtäviin nopeasti, ja nykyiset kuljettajamme pääsevät puolestaan laajentamaan osaamistaan ja ammattitaitoaan työnsä ohella.

Luomme kestäviä työuria 

Haluamme olla arvostettu ja vakaa työpaikka. Solmimme kaikki työsuhteet ensisijaisesti vakituisina. Tavoitteenamme on löytää pitkäaikaisia työntekijöitä, jotka viihtyvät työssään ja ovat motivoituneita osaajia. Meillä kaikki työskentelevät osana monipuolista ja ammattitaitoista tiimiä, jossa jokaisen panos on tärkeä. Olemme myös sitoutuneet edistämään henkilöstömme hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Lue lisää, miten edistämme hyvinvointia työyhteisössämme.