const button = document.querySelector('.contacts__form__submit'); button.addEventListener('click', () => { window.lintrk('track', { conversion_id: 13058161 }); }); document.querySelector('.contacts__form__submit').addEventListener('click', function() { fbq('track', 'Contact', { content_name: 'Contact Form', content_category: 'Form Submission', content_type: 'Button', }); });
Yksityisyyden suoja ja evästeet Lue lisää
Valitse alue: Finland

Vaivaton varastointi HRX:llä

Teemme varastoinnista helppoa ja vaivatonta. Tarjoamme yksilöllisiä varastointipalveluja isompiin ja pienempiin tarpeisiin. Logistisesti keskeinen sijaintimme Helsinki-Vantaan lentoaseman kupeessa sekä kattava verkostomme mahdollistavat kuljetukset ja varastoinnin samassa paketissa niin kotimaahan kuin ulkomaille.

Tarjoamme varastointitilaa juuri sinun tarpeidesi mukaan ja teemme logistiikastasi tehokkaampaa, jolloin säästät aikaa ja rahaa. Keskittäessäsi kuljetus- ja varastointilogistiikkasi meille, takaamme laadukkaan ja turvallisen varastoinnin tuotteillesi. Moderni ja siisti varastoterminaalimme on 24/7 valvottu sekä asiantunteva henkilöstömme aina valmiina palvelemaan sinua.

Palvelumme sisältävät yksiköiden purut, terminaalipalvelut, lähetysten vastaanotot ja luovutukset sekä keräilyt ja pakkaamiset. Halutessasi tarjoamme myös varastoinnin lisäarvopalveluja. Suomen lisäksi varastointipalvelumme on saatavilla toimipisteissämme Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Puolassa.

Pyrimme toiminnassamme vastuullisuuteen ja kohti hiilineutraalimpaa tulevaisuutta. Käytössämme on nykyaikaiset ja vähäpäästöiset kalustot sekä energiatehokkaat toimitilat. Lisäksi käytämme uusiutuvaa polttoainetta kaikissa ajoneuvoissamme.

Pyydä tarjous!

 

VarastointipalvelutVarastointipalvelut