Yksityisyyden suoja ja evästeet Lue lisää
Valitse alue: Finland

Finland

English Suomi

Estonia

English Estonian

Latvia

English Latvian

Lithuania

English Lithuanian

Poland

English Polish

Sweden

English Svenska

Terminaali- ja varastointipalvelut HRX Finlandilla 

Tarjoamme yksilöllisiä terminaali- ja varastointipalveluja isompiin sekä pienempiin tarpeisiin. Logistisesti keskeinen sijaintimme Helsinki-Vantaan lentoaseman kupeessa sekä kattava terminaaliverkostomme mahdollistavat kuljetukset ja varastoinnin samassa paketissa niin kotimaahan kuin ulkomaille.

Terminaali- ja varastointipalvelumme kattavat mm. 
  • yksiköiden purut
  • terminaalipalvelut
  • lähetysten vastaanotot ja luovutukset
  • keräilyt ja pakkaamiset 
  • muut varastoinnin lisäarvopalvelut tarpeen mukaan 

Vantaan toimipisteemme ohella varastointipalvelumme ovat saatavilla myös toimipisteissämme Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Puolassa.

Keskittäessäsi kuljetus- ja varastointilogistiikkasi meille säästät aikaa ja rahaa. Moderni ja siisti varastoterminaalimme on 24/7 valvottu, mikä takaa aina laadukkaan ja turvallisen varastoinnin tuotteillesi.  

Pyydä tarjous

Kuljetamme 90 % pienemmillä päästöillä, ja tavoitteenamme on päästöttömät kuljetukset vuoteen 2035 mennessä. Käytämme uusiutuvaa polttoainetta kaikissa Suomen nouto- ja jakeluliikenteessä olevissa ajoneuvoissamme. Lisäksi käytössämme on nykyaikaiset ja vähäpäästöiset Euro 6 -luokan ajoneuvot sekä energiatehokkaat toimitilat. Lue lisää vähäpäästöisistä kuljetuksistamme.

 

VarastointipalvelutVarastointipalvelut