const button = document.querySelector('.contacts__form__submit'); button.addEventListener('click', () => { window.lintrk('track', { conversion_id: 13058161 }); }); document.querySelector('.contacts__form__submit').addEventListener('click', function() { fbq('track', 'Contact', { content_name: 'Contact Form', content_category: 'Form Submission', content_type: 'Button', }); });
Yksityisyyden suoja ja evästeet Lue lisää
Valitse alue: Finland

Vuodesta 1991...

HRX:n tarina alkoi vuonna 1991 kun yrityksen ensimmäinen ja ainoa pakettiauto suuntasi Helsingistä kohti Tallinnan satamaa. Siitä lähtien perheyritys on kasvanut ja laajentunut, mutta säilyttänyt saman tavoitteen ja samat arvot. Pyrimme olemaan paras logistiikkakumppani asiakkaillemme ja takaamaan heidän menestyksensä.

...vuoteen 2021

HRX on kasvanut ja toimii nyt 6 maassa joissa omissa terminaaleissamme työskentelee oma henkilökuntamme. Toimipisteemme Helsingissä, Tukholmassa, Tallinnassa, Riiassa, Vilnassa ja Varsovassa on sijoitettu strategisesti takaamaan opimaaliset nouto- ja toimitusaikataulut.
Katso videomme ja näe meidät toiminnassa

Katso videomme ja näe meidät toiminnassa

ENSILUOKKAINEN KALUSTO VALMIINA PALVELUKSEEN
270

ENSILUOKKAINEN KALUSTO VALMIINA PALVELUKSEEN

Nykyaikainen ja kasvava, yli 270 ajoneuvoa käsittävä kalusto sekä paikallinen sijainti jokaisella markkina-alueellamme ovat toimintamme kulmakivet. Toimivan järjestelmämme tuloksena on nopeimmat kuljetukset. Terminaaleissamme on noin 12 000m² terminaalitilaa vastaamaan asiakkaidemme kuljetus- ja varastointitarpeisiin.
HRX:LLE IHMISET OVAT KAIKKI KAIKESSA

HRX:LLE IHMISET OVAT KAIKKI KAIKESSA

Rekat ja terminaalit ovat tärkeitä, mutta lopulta eron tekee motivoitunut henkilökuntamme. HRX:n 250 sitoutunutta ammattilaista ovat se syy joka erottaa meidät muista.

HRX:lle on myönnetty ISO9001- laatusertifikaatti sekä ISO14001-ympäristösertifikaatti, jotka KIWA Inspecta tarkastaa vuosittain. Valvomme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta pystymme ylläpitämään ensiluokkaista palvelutasoa.

TUKEMASSA LIIKETOIMINTAASI

NOPEUS
NOPEUS

Nopeus ei ole vain lähetysten toimittamista ajoissa perille, vaan se on myös esteiden ratkaisemista heti niiden ilmestyessä.

JOUSTAVUUS
JOUSTAVUUS

Meille joustavimpana ja luotettavimpana kumppanina toimiminen tarkoittaa lupauksiemme pitämistä.

LUOTETTAVUUS
LUOTETTAVUUS

Monet lupaavat. Harvat toimittavat.

 

HELPPOUS
HELPPOUS

Tarjoamme henkilökohtaista asiakaspalvelua ja tavoitat meidät aina puhelimella tai sähköpostilla. Hyvä kielitaito jokaisessa paikallistoimistossa tarjoaa mahdollisuuden nopeaan ja suoraan kommunikaatioon maiden välillä ilman välikäsiä tai väärinymmärryksiä.