Yksityisyyden suoja ja evästeet Lue lisää
Valitse alue: Finland

Vuodesta 1991...

HRX:n tarina alkoi vuonna 1991, kun yrityksen ensimmäinen ja ainoa pakettiauto suuntasi Helsingistä kohti Tallinnan satamaa. Siitä lähtien perheyritys on kasvanut ja laajentunut säilyttäen kuitenkin samat tavoitteet sekä arvot. HRX:n tavoitteena on olla luotettavin logistiikkakumppani asiakkailleen.

...vuoteen 2024

HRX on kasvanut, ja tänä päivänä yrityksellä on toimipisteet 6 maassa. Omat toimipisteet sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa, Baltiassa sekä Puolassa, ja lisäksi uutena liikenteenä HRX on aloittanut Tanskan kuljetukset. Logistisesti keskeisillä paikoilla sijaitsevat terminaalit takaavat optimoidut nouto- ja toimitusajat sekä luotettavat kuljetukset.
Katso videomme ja näe meidät toiminnassa

Katso videomme ja näe meidät toiminnassa

ENSILUOKKAINEN KALUSTO VALMIINA PALVELUKSEEN
270

ENSILUOKKAINEN KALUSTO VALMIINA PALVELUKSEEN

Nykyaikainen ja kasvava, yli 270 ajoneuvoa käsittävä kalusto sekä paikallinen sijainti jokaisella markkina-alueellamme ovat toimintamme kulmakivet. Toimivan järjestelmämme tuloksena on nopeimmat kuljetukset. Terminaaleissamme on noin 12 000m² terminaalitilaa vastaamaan asiakkaidemme kuljetus- ja varastointitarpeisiin.
HRX:LLE IHMISET OVAT KAIKKI KAIKESSA

HRX:LLE IHMISET OVAT KAIKKI KAIKESSA

Rekat ja terminaalit ovat tärkeitä, mutta lopulta eron tekee motivoitunut henkilökuntamme. HRX:n lähes 400 sitoutunutta ammattilaista ovat se syy, joka erottaa meidät muista.

HRX:lle on myönnetty ISO 9001 -laatusertifikaatti sekä ISO 14001 -ympäristösertifikaatti, jotka KIWA Inspecta tarkastaa vuosittain. Valvomme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta pystymme ylläpitämään ensiluokkaista palvelutasoa.

TUKEMASSA LIIKETOIMINTAASI

NOPEUS
NOPEUS

Meille nopeus ei ole vain lähetysten toimittamista ajoissa perille, vaan se on myös ongelmien ratkaisemista välittömästi niiden ilmaantuessa.

JOUSTAVUUS
JOUSTAVUUS

Ymmärrämme, että jokainen asiakas on erilainen. Joustavuus ei ole meille vain sana, vaan se näkyy aidosti kyvyssämme reagoida nopeasti muuttuviin olosuhteisiin.

LUOTETTAVUUS
LUOTETTAVUUS

Monet lupaavat. Harvat toimittavat. Oma terminaaliverkostomme sekä optimoidut reittimme takaavat aina varmat ja luotettavat kuljetukset.

 

HELPPOUS
HELPPOUS

Toimiva asiakaspalvelu ja helppokäyttöinen tilausjärjestelmämme tekevät lähettämisestä vaivatonta. Tilauksesta toimitukseen anna meidän hoitaa kaikki puolestasi.

p