Yksityisyyden suoja ja evästeet Lue lisää
Valitse alue: Finland

Finland

English Suomi

Estonia

English Estonian

Latvia

English Latvian

Lithuania

English Lithuanian

Poland

English Polish

Sweden

English Svenska

Haluamme olla vastuullinen toimija osana yhteiskuntaa. Olemme sitoutuneet noudattamaan reiluja ja eettisiä toimintaperiaatteita kaikessa toiminnassamme. Tämä näkyy siinä, miten toimimme osana laajempaa yhteiskuntaa – kuinka harjoitamme liiketoimintaa, huolehdimme ympäristöstämme sekä tuemme henkilöstömme hyvinvointia.

Luotettavuus vastuullisen liiketoiminnan keskiössä

Luotettavuus on toimintamme perusta. Olemme sitoutuneet avoimuuteen ja rehellisyyteen kaikessa viestinnässämme sekä toiminnassamme. Meille luotettavuus ei ole pelkästään lupaus laadusta tai aikataulusta, vaan se on syvempi sitoumus asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Haluamme olla luotettavin logistiikkakumppani kaikessa, mitä teemme. Tämä edellyttää meiltä myös jatkuvaa keskustelua asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa toimintamme kehittämiseksi.

Eettisyys ohjaa kaikkea tekemistämme. Tämä ei koske ainoastaan omaa toimintaamme, vaan edellytämme eettisiä toimintaperiaatteita myös kaikilta yhteistyökumppaneitamme. Eettiset toimintaperiaatteet kattavat kaiken työoloista ja toimintamme ympäristövaikutuksista rehellisyyteen liiketoiminnassa.

Huolehdimme liiketoimintamme kannattavuudesta ja kilpailukyvystä varmistaaksemme asemamme luotettavana toimijana myös pitkällä aikavälillä. Haluamme rakentaa kestävämpää tulevaisuutta liiketoiminnalle ja yhteiskunnalle. Huolehtimalla liiketoimintamme jatkuvuudesta pystymme muun muassa lisäämään työllisyyttä sekä autamme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestymään liiketoimissaan.