Yksityisyyden suoja ja evästeet Lue lisää
Valitse alue: Finland

Kansainväliset maantiekuljetukset nopeasti ja vaivattomasti  

Tarjoamme päivittäiset Baltian, Puolan, Ruotsin ja Tanskan vienti- sekä tuontikuljetukset. Verkostossamme kulkee niin paketti-, kappaletavara- kuin osakuormalähetykset sekä nyt myös verkkokauppatoimitukset. Kuljetamme myös vaaralliseksi luokiteltuja sekä lämpöä vaativia lähetyksiä. Tarvittaessa hoidamme myös varastoinnin puolestasi.

Ohjeelliset kuljetusajat Etelä-Suomen vienti- ja tuontilähetyksille, muun Suomen vienti- ja tuontikuljetusten aikatauluihin lisätään pääsääntöisesti +1 työpäivä:

Alue Kuljetusaika Lähdöt Terminaali
Viro 1 työpäivä ma-pe Tallinna, Tartu, Pärnu
Latvia 1 työpäivä ma-pe Riika
Liettua 1 työpäivä ma-pe Vilna, Kaunas, Klaipeda
Puola 2-4 työpäivää ma-pe Varsova
Ruotsi 1-3 työpäivää ma-pe Tukholma, Malmö
Tanska 2-4 työpäivää ma-pe Malmö 

PYYDÄ TARJOUS

Ratkaisut kaikkiin kuljetustarpeisiin

Vahva terminaaliverkostomme sekä päivittäiset vienti- ja tuontikuljetuksemme Suomessa, Baltiassa, Puolassa, Ruotsissa ja Tanskassa tekee lähettämisestä nopeaa ja vaivatonta. Lisäksi laaja partneriverkostomme kattaa myös muun Euroopan. 

Tarvitsetpa kuljetusta yksittäiselle paketille tai toistuville rahtilähetyksille, me teemme sen helpoksi. Henkilökohtaisen asiakaspalvelun ja vahvan paikallistuntemuksemme ansiosta palvelumme mukautuu aina tarpeidesi mukaan.

Kuljetusten lisäpalvelut 

Kaikki kuljetuspalvelumme sisältävät noudon, runkokuljetuksen, jakelun ovelta ovelle sekä rahdinkuljettajan vastuuvakuutuksen kansainvälisissä kuljetuksissa. Erillisveloituksena tarjoamme muun muassa seuraavat lisäpalvelut: 

  • Aikataulutettu nouto ja jakelu
  • Lähetyksen sisäänkanto
  • Vaaralliset aineet
  • Lämminkuljetus
  • Suora-ajo
  • Vienti- ja tuontiselvitys 
  • Saaristo-/lauttalisä 

Lisätietoa palveluistamme ja toimitusehdoistamme löydät täältä

Kuljetustilaukset vaivattomasti

Tilausten teko onnistuu helposti tilausjärjestelmämme kautta, ja noudamme ennen kello 12 tehdyt kuljetustilaukset pääsääntöisesti jo saman päivän aikana. Tehdessäsi tilauksen suoraan tilausjärjestelmäämme pystyt myös seuraamaan lähetyksesi kulkua reaaliajassa. Tavoitteenamme on tehdä kansainvälisistä kuljetuksista sinulle mahdollisimman nopeaa ja vaivatonta.

Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt palveluumme, ota yhteys myyntimme tilin avaamista varten. 

Vähäpäästöiset kuljetukset

Tavoitteenamme on päästöttömät kuljetukset vuoteen 2035 mennessä. Kuljetamme 90 % pienemmillä päästöillä ja käytämme uusiutuvaa polttoainetta kaikissa Suomen nouto- ja jakeluliikenteessä olevissa ajoneuvoissamme. Lisäksi käytössämme on nykyaikaiset ja vähäpäästöiset Euro 6 -luokan ajoneuvot sekä energiatehokkaat toimitilat. Lue lisää vähäpäästöisistä kuljetuksistamme.