Yksityisyyden suoja ja evästeet Lue lisää
Valitse alue: Finland

Finland

English Suomi

Estonia

English Estonian

Latvia

English Latvian

Lithuania

English Lithuanian

Poland

English Polish

Sweden

English Svenska

Kansainväliset maantiekuljetukset nopeasti ja vaivattomasti  

Tarjoamme päivittäiset Viron, Latvian, Liettuan, Puolan, Ruotsin ja Tanskan vienti- sekä tuontikuljetukset. Verkostossamme kulkee niin paketti-, kappaletavara- kuin osakuormalähetykset sekä nyt myös verkkokauppatoimitukset. Kuljetamme myös vaaralliseksi luokiteltuja sekä lämpöä vaativia lähetyksiä. Tarvittaessa hoidamme varastoinnin puolestasi.

Ohjeelliset kuljetusajat Etelä-Suomen vienti- ja tuontilähetyksille, muun Suomen vienti- ja tuontikuljetusten aikatauluihin lisätään pääsääntöisesti +1 työpäivä:

Alue Kuljetusaika Lähdöt Terminaali
Viro 1 työpäivä ma-pe Tallinna, Tartu, Pärnu
Latvia 1 työpäivä ma-pe Riika
Liettua 1 työpäivä ma-pe Vilna, Kaunas, Klaipeda
Puola 2-4 työpäivää ma-pe Varsova
Ruotsi 1-3 työpäivää ma-pe Tukholma, Malmö
Tanska 2-4 työpäivää ma-pe Malmö 

PYYDÄ TARJOUS

Ratkaisut kaikkiin kuljetustarpeisiin

Yli 200 ajoneuvon kuljetuskalustomme, tiheä terminaaliverkostomme Suomessa, Baltiassa, Puolassa, Ruotsissa ja Tanskassa sekä päivittäiset vienti- ja tuontikuljetuksemme tekevät lähettämisestä nopeaa ja vaivatonta. Henkilökohtaisen asiakaspalvelun ja vahvan paikallistuntemuksemme ansiosta palvelumme mukautuu aina tarpeidesi mukaan.

Kattava partneriverkostomme mahdollistaa toimitukset myös muualle Eurooppaan. Tarvitsetpa kuljetusta yksittäiselle paketille tai säännöllisille rahtilähetyksille, tarjoamme monipuoliset kuljetusratkaisut kaikkialle Eurooppaan. Mikäli lähetykselläsi on kiire, saat meiltä suoratoimitukset koko Euroopan alueella 24–80 tunnissa.

Kuljetusten lisäpalvelut

Kaikki kuljetuspalvelumme sisältävät noudon, runkokuljetuksen, jakelun ovelta ovelle sekä rahdinkuljettajan vastuuvakuutuksen kansainvälisissä kuljetuksissa. Erillisveloituksena tarjoamme muun muassa seuraavat lisäpalvelut: 

  • aikataulutettu nouto ja jakelu
  • lähetyksen sisäänkanto
  • vaaralliset aineet
  • lämminkuljetus
  • suora-ajo
  • vienti- ja tuontiselvitys 
  • saaristo- ja lauttalisä. 

Lisätietoa palveluistamme ja toimitusehdoistamme löydät täältä

Kuljetustilaukset vaivattomasti

Tilausjärjestelmämme mahdollistaa kuljetustilausten tekemisen nopeasti ja vaivattomasti. Kuljetustilausten ohella voit seurata lähetystesi kulkua reaaliajassa sekä tarkistaa hinta-arviot kuljetuksillesi. Noudamme ennen kello 12 tehdyt kuljetustilaukset pääsääntöisesti saman päivän aikana.

Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt tilausjärjestelmäämme, ota yhteys myyntimme tilin avaamista varten. 

Vähäpäästöiset kuljetukset

Olemme sitoutuneet vähentämään toimintamme ympäristövaikutuksia ja tavoitteenamme on päästöttömät kuljetukset vuoteen 2035 mennessä. Kaikki Suomen nouto- ja jakeluliikenteessä olevat ajoneuvomme kulkevat Neste My -uusiutuvalla dieselillä, mikä vähentää nouto- ja jakelukuljetustemme päästöjä 90 % fossiilisiin polttoaineisiin verrattuna. Käytössämme on myös nykyaikaiset ja vähäpäästöiset Euro 6 -luokan ajoneuvot sekä energiatehokkaat toimitilat. Lue lisää vähäpäästöisistä kuljetuksistamme.