Yksityisyyden suoja ja evästeet Lue lisää
Valitse alue: Finland

Baltian, Puolan ja Ruotsin kuljetukset

Tarjoamme nopeat ja vaivattomat Baltian, Puolan ja Ruotsin kuljetukset. Omat toimipisteemme Suomessa, Tanska, Latviassa, Liettuassa, Puolassa ja Ruotsissa mahdollistavat päivittäisen vienti- ja tuontiliikenteen koko toiminta-alueellamme. Kattavan partneriverkostomme avulla pystymme tarjoamaan kuljetuksia myös muualle Eurooppaan.

Toimintamme perustuu nopeuteen ja laatuun. Menipä lähetyksesi lähelle tai kauas, asiantuntevan henkilöstömme ja lähes 30 vuoden alan kokemuksen ansiosta pystymme räätälöimään kuljetusratkaisut juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Päivittäinen liikenne Baltian, Puolan ja Ruotsin alueella

Päivittäiset yhteydet koko toiminta-alueellamme takaavat luotettavat ja joustavat Baltian, Puolan ja Ruotsin kuljetukset ovelta ovelle. Monipuolinen kalustomme koostuu yli 250 erityyppisestä ajoneuvosta ja tarjoamme maantiekuljetuksia niin paketti-, kappaletavara- kuin osakuormalähetyksillekin. Kuljetamme myös vaaralliseksi luokiteltuja sekä lämpöä vaativia lähetyksiä.

Logistisesti keskeisillä paikoilla sijaitsevat terminaalimme ja moderni kalustomme mahdollistavat täsmälliset kuljetukset ja kilpailukykyiset hinnat. Tarjoamme päivittäiset lähdöt sekä vienti- että tuontilähetyksille koko toiminta-alueellamme.

Ohjeelliset kuljetusajat pääkaupunkiseudulta noudettuna:

Helsinki-Baltia (Viro, Latvia, Liettua): 1 vrk

Helsinki-Puola: 2-4 vrk

Helsinki-Ruotsi: 1-3 vrk

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme.

Kuljetukset muualle Eurooppaan

Baltian, Puolan ja Ruotsin lisäksi tarjoamme kuljetuksia myös toiminta-alueemme ulkopuolella. Partneriverkostomme kattaa koko Euroopan alueen, minkä avulla varmistamme aina kilpailukykyiset hinnat ja monipuoliset kuljetusratkaisut.

EU:n ulkopuolisille lähetyksille hoidamme tarvittaessa vienti- ja tuontitullaukset sekä tullipassitukset. Lisäksi tarjoamme Intrastat-tilastointipalveluja. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstömme tekee myös EU-alueen ulkopuolisten lähetysten toimittamisesta sinulle helppoa.

Pikakuljetukset koko Euroopan alueella

Mikäli lähetykselläsi on kiire, toimitamme sen perille nopeimmillaan jopa saman päivän aikana. Tehokkaan verkostomme ansiosta tarjoamme pikakuljetuksia koko Euroopan alueella lyhyelläkin varoitusajalla. Oli kyseessä sitten pakettilähetykset tai täydet kuormat, löydämme aina sinulle sopivimman ratkaisun.

Kuljetustilaukset

Tilausten teko onnistuu helposti tilausjärjestelmämme kautta ja tarvittaessa noudamme lähetyksesi jo tilauspäivänä. Tavoitteenamme on tehdä kansainvälisistä kuljetuksista sinulle mahdollisimman nopeaa ja vaivatonta. Tilin avaamista tai tarjousta varten ota yhteyttä HRX myyntiin.

Vastuullisuus ja toimitusehdot

Kaikilla lähetyksillämme on CMR-vakuutus. Tarvittaessa pystymme tarjoamaan myös täysarvovakuutuksen kattamaan mahdolliset riskit.

Lisätietoa toimitusehdoistamme sekä alan yleisistä ehdoista:

HRX terms of service

PSYM 2015

CMR-yleissopimus

Me HRX:llä välitämme ympäristöstämme. Pyrimme toiminnassamme vastuullisuuteen ja kohti hiilineutraalimpaa tulevaisuutta. Käytössämme on nykyaikaiset ja vähäpäästöiset kalustot sekä energiatehokkaat toimitilat. Lisäksi käytämme uusiutuvaa polttoainetta kaikissa ajoneuvoissamme. 

Lähetykset ulkomailleLähetykset ulkomailleLähetykset ulkomaille