Yksityisyyden suoja ja evästeet Lue lisää
Valitse alue: Finland

Baltian, Puolan ja Ruotsin kuljetukset

Tarjoamme nopeat ja vaivattomat Baltian, Puolan, Ruotsin ja Tanskan kuljetukset. Omat toimipisteemme Suomessa (Tampere ja Turku), Tanskassa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa ja Ruotsissa mahdollistavat päivittäisen vienti- ja tuontiliikenteen koko toiminta-alueellamme. Kattavan partneriverkostomme avulla pystymme tarjoamaan kuljetuksia myös muualle Eurooppaan.

Toimintamme perustuu nopeuteen ja laatuun. Menipä lähetyksesi lähelle tai kauas, asiantuntevan henkilöstömme ja lähes 30 vuoden alan kokemuksen ansiosta pystymme räätälöimään kuljetusratkaisut juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Päivittäinen liikenne Itämeren ympärillä olevien maiden välillä

HRX tarjoaa yrityksellesi päivittäiset kuljetukset Suomen, Viron, Latvian,
Liettuan, Puolan, Ruotsin ja Tanskan välillä.

Kattava, logistisesti keskeisellä paikkakunnilla sijaitseva terminaaliverkosto,
sekä yli 200 kuljetusyksikön monipuolinen kalusto, mahdollistavat nopeat
toimitukset yrityksesi kuljetustarpeille.

Verkostossamme kulkee niin paketti-, kappaletavara kuin osakuormalähetykset,
sekä nyt myös verkkokauppatoimitukset (lue lisää) kohdemaissamme oleviin
noutoautomaatteihin ja pisteisiin. Kuljetamme myös vaaralliseksi luokiteltuja,
sekä lämpöä vaativia lähetyksiä.

Terminaalimme käyttävät uusiutuvaa sähköä ja kuljetuskalustomme koostuu
Euro 6 luokan ajoneuvoista.

Ohjeelliset kuljetusajat Etelä- Suomesta ( Pääkaupunkiseutu, Turku, Tampere,
Lahti alueilta) noudettuna:

Baltia (Viro, Latvia, Liettua): 1 vrk

Puola: 2-4 työpäivää

Ruotsi: 1-3 työpäivää

Tanska: 2-3 työpäivää

Pyydä tarjous!

 

Kuljetukset muualle Eurooppaan

Baltian, Puolan ja Ruotsin lisäksi tarjoamme kuljetuksia myös toiminta-alueemme ulkopuolella. Partneriverkostomme kattaa koko Euroopan alueen, minkä avulla varmistamme aina kilpailukykyiset hinnat ja monipuoliset kuljetusratkaisut.

EU:n ulkopuolisille lähetyksille hoidamme tarvittaessa vienti- ja tuontitullaukset sekä tullipassitukset. Lisäksi tarjoamme Intrastat-tilastointipalveluja. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstömme tekee myös EU-alueen ulkopuolisten lähetysten toimittamisesta sinulle helppoa.

Pikakuljetukset koko Euroopan alueella

Mikäli lähetykselläsi on kiire, toimitamme sen perille nopeimmillaan jopa saman päivän aikana. Tehokkaan verkostomme ansiosta tarjoamme pikakuljetuksia koko Euroopan alueella lyhyelläkin varoitusajalla. Oli kyseessä sitten pakettilähetykset tai täydet kuormat, löydämme aina sinulle sopivimman ratkaisun.

Kuljetustilaukset

Tilausten teko onnistuu helposti tilausjärjestelmämme kautta ja tarvittaessa noudamme lähetyksesi jo tilauspäivänä. Tavoitteenamme on tehdä kansainvälisistä kuljetuksista sinulle mahdollisimman nopeaa ja vaivatonta. Tilin avaamista tai tarjousta varten ota yhteyttä HRX myyntiin.

Vastuullisuus ja toimitusehdot

Kaikilla lähetyksillämme on CMR-vakuutus. Tarvittaessa pystymme tarjoamaan myös täysarvovakuutuksen kattamaan mahdolliset riskit.

Lisätietoa toimitusehdoistamme sekä alan yleisistä ehdoista:

HRX terms of service

PSYM 2015

CMR-yleissopimus

Me HRX:llä välitämme ympäristöstämme. Pyrimme toiminnassamme vastuullisuuteen ja kohti hiilineutraalimpaa tulevaisuutta. Käytössämme on nykyaikaiset ja vähäpäästöiset kalustot sekä energiatehokkaat toimitilat. Lisäksi käytämme uusiutuvaa polttoainetta kaikissa ajoneuvoissamme. 

 

Tarvitsetko varastointitilaa? Tarjoamme yrityksesi tarpeiden mukaista varastointipalvelua. Moderni ja siisti varastoterminaalimme on 24/7 valvottu ja asiantunteva henkilöstömme aina valmiina palvelemaan sinua.

Lue lisää!

Lähetykset ulkomailleLähetykset ulkomailleLähetykset ulkomaille