Yksityisyyden suoja ja evästeet Lue lisää
Valitse alue: Finland

Kuljetusratkaisut Suomessa

Tarjoamme kaiken kattavia logistiikkapalveluja varastoinnista ja terminaalikäsittelystä nopeisiin kuljetuksiin ympäri Suomen. Omat terminaalimme Vantaalla, Tampereella ja Turussa sekä koko kotimaan kattava partneriverkostomme takaavat nopeat ja luotettavat kuljetukset lähetyksillesi.

Viitteellinen kuljetusaikamme kotimaan lähetyksille on yksi työpäivä. Mikäli lähetykselläsi on kiire, hoidamme sen perille dedikoituna ajona jopa saman päivän aikana.

Verkostossamme kulkee niin paketti-, kappaletavara- kuin osakuormalähetyksetkin. Kuljetamme myös vaaralliseksi luokiteltuja sekä lämpöä vaativia lähetyksiä. 

Pyydä tarjous 

Kuljetusten tilaaminen vaivattomasti

Tilausten teko onnistuu helposti tilausjärjestelmämme kautta, ja tarvittaessa noudamme lähetyksesi jo tilauspäivänä. Tehdessäsi tilauksen suoraan tilausjärjestelmäämme pystyt myös seuraamaan lähetyksesi kulkua reaaliajassa. 

Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt palveluumme, ota yhteys myyntiimme tilin avaamista varten. 

Toimitusehdot ja vastuullisuus 

Kaikilla lähetyksillämme on CMR-vakuutus. Tarvittaessa lisäturvana pystymme tarjoamaan lähetykselle täysarvovakuutuksen kattamaan kaikki mahdolliset riskit.

Lisätietoa toimitusehdoistamme sekä alan yleisistä ehdoista:

HRX terms of service

PSYM 2015

CMR-yleissopimus 

Me HRX:llä välitämme ympäristöstämme. Käytössämme on nykyaikaiset ja vähäpäästöiset Euro 6 -luokan ajoneuvot sekä energiatehokkaat toimitilat. Lisäksi käytämme uusiutuvaa polttoainetta kaikissa Suomen nouto- ja jakeluliikenteessä olevissa ajoneuvoissamme. Lue lisää vähäpäästöisistä kuljetuksistamme.

Tarvitsetko varastointitilaa? Tarjoamme yrityksesi tarpeiden mukaista varastointipalvelua. Moderni ja siisti varastoterminaalimme on 24/7 valvottu, ja asiantunteva henkilöstömme aina valmiina palvelemaan sinua. Lue lisää!

Kotimaan kuljetuksetKotimaan kuljetukset