const button = document.querySelector('.contacts__form__submit'); button.addEventListener('click', () => { window.lintrk('track', { conversion_id: 13058161 }); }); document.querySelector('.contacts__form__submit').addEventListener('click', function() { fbq('track', 'Contact', { content_name: 'Contact Form', content_category: 'Form Submission', content_type: 'Button', }); });
Yksityisyyden suoja ja evästeet Lue lisää
Valitse alue: Finland

Nopeat kuljetukset ympäri Suomea

Tarjoamme kaiken kattavia logistiikkapalveluja varastoinnista ja terminaalikäsittelystä nopeisiin kuljetuksiin ympäri Suomea. Moderni kalustomme ja koko kotimaan kattava oma sekä partneriverkostomme takaavat tehokkaat ja luotettavat kuljetukset lähetyksillesi.

Monipuolista kalustoamme ja verkostoamme hyödyntäen tarjoamme paketti-, kappaletavara- ja osakuormalähetyksille nopeat yön yli kuljetukset ympäri Suomea. Kuljetamme myös vaaralliseksi luokiteltuja sekä lämpöä vaativia lähetyksiä.

Räätälöimme palvelumme aina tarpeidesi mukaan. Mikäli lähetykselläsi on kiire, pystymme tarjoamaan saman päivän pikakuljetukset ympäri Suomea lyhyelläkin varoitusajalla. Joustava ja ammattitaitoinen henkilöstömme auttaa mielellään löytämään juuri sinulle sopivat kuljetusratkaisut sekä takaa lähetystesi toimitusvarmuuden. Lähes 30 vuoden alan kokemuksella varmistamme vankan osaamispohjan ja asiantuntijuuden logistiikka-alan palveluntarjoajana.

Pyrimme toiminnassamme vastuullisuuteen ja kohti hiilineutraalimpaa tulevaisuutta. Käytössämme on nykyaikaiset ja vähäpäästöiset kalustot sekä energiatehokkaat toimitilat. Lisäksi käytämme uusiutuvaa polttoainetta kaikissa ajoneuvoissamme.

Kaikilla lähetyksillämme on CMR-vakuutus. Tarvittaessa lisäturvana pystymme tarjoamaan lähetykselle täysarvovakuutuksen kattamaan kaikki mahdolliset riskit.

Lisätietoa toimitusehdoistamme sekä alan yleisistä ehdoista:

HRX terms of service

PSYM 2015

CMR-yleissopimus

Kuljetusten tilaaminen

Asiakkaanamme voit tehdä tilaukset ja saada aina ajankohtaista tietoa lähetyksesi kulusta tilausjärjestelmämme kautta. Luodaksesi tilin ota yhteyttä HRX myyntiin, asiantunteva henkilöstömme on aina valmiina auttamaan sinua. 

Tilaa kuljatus

Kotimaan kuljetuksetKotimaan kuljetukset