Yksityisyyden suoja ja evästeet Lue lisää
Valitse alue: Finland

Nopea pakettien toimituspalvelu koko Euroopan unionin alueella.

HRX tarjoaa nopeat pakettien toimitusvaihtoehdot, mukaan lukien pakettiautomaatit, noutopisteet ja kuriiritoimitukset Euroopan unionissa.

Toimitusaikamme hetkestä, kun noudamme paketin varastostanne sen määränpäähän, on yleensä 2-5 työpäivää. Paketin enimmäismitta on 38 x 39 x 64 cm ja painoraja enintään 30 kg Euroopan unionissa pakettiautomaatteihin ja noutopisteisiin. Vaihtoehtoisesti, jos valitset kuriiritoimituksen, suurin sallittu paketin mitta on 60 x 60 x 120 cm samalla 30 kg painorajalla.

Tarjoamme mahdollisuuden valita vastaanottajan läheisyydessä sijaitsevan toimituspisteen, varmistaen vaivattoman lähetysten vastaanoton. Pakettiautomaattimme, jotka ovat avoinna 24/7, sekä pakettien noutopisteet sijaitsevat suosituissa myyntipisteissä ja kaupoissa, joilla on kätevät aukioloajat myös pyhinä. Vastaanottajat saavat välittömästi ilmoituksen tekstiviestillä ja sähköpostitse, kun heidän lähetyksensä on toimitettu pakettiautomaattiin tai paketin noutopisteeseen ja se on noudettavissa.

Miksi sinun kannattaa valita meidät?

– Nopea ja luotettava nouto jokaisena työpäivänä, toimitusajan ollessa 2-5 työpäivää pakettiautomaatteihin ja noutopisteisiin.

– Käyttäjäystävällinen HRX-tilausportaali mahdollistaa tilauksen tekemisen mistä tahansa sekä lähetystarran tulostamisen noutopaikassa.

– Saumaton tilausten integrointi IT-järjestelmäämme, valmiiksi rakennetun liittymän avulla suosituille verkkokaupan alustoille, kuten WooCommerce, Shopify, Prestashop, Opencard ja Magento.

– Pysyt ajan tasalla online-seurantatoiminnallisuutemme avulla, jonka avulla voit seurata toimituksen tilaa reaaliajassa.

Pyydä tarjous!