Yksityisyyden suoja ja evästeet Lue lisää
Valitse alue: Finland

Kohti vastuullisempaa logsitiikkaa

Kuljetuksista aiheutuu huomattavia määriä ympäristöpäästöjä. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ympäristökuorman vähentämiseksi ja pitkän aikavälin kestävyyden parantamiseksi. Tavoitteenamme on hiilineutraalit kuljetukset vuoteen 2035 mennessä. Huolehtimalla ympäristöstämme varmistamme toimintamme myös tulevaisuudessa.

Käytämme kaikissa kaupallisessa liikenteessä olevissa autoissamme Neste MY uusiutuvaa dieseliä, mikä vähentää kuljetustemme kasvihuonepäästöjä jopa 90 % verrattuna tavalliseen dieseliin. Lisäksi yrityksemme muut kuin kaupallisessa käytössä olevat autot ovat joko sähkö-, plug-in hybridi- tai biokaasuautoja. Jatkuvalla kuljetusten optimoinnilla ja täyttöasteen parantamisella vältämme myös turhat ajokilometrit. 

Kiinteistömme energiatehokkuuden parantamiseksi käytämme täysin päästötöntä tuulivoimasähköä ja sähkökäyttöistä terminaalikalustoa. Kattavan kierrätysjärjestelmällämme ansiosta minimoimme myös jätteistä aiheutuvan ympäristökuorman. Lisäksi olemme sitoutuneet jatkuvaan toiminnan kehittämiseen ja henkilökuntamme kouluttamiseen.

Pyrimme aktiivisesti vähentämään toiminnastamme aiheutuvaa ympäristökuormaa. Valtaosa päästöistämme aiheutuu kuljetuksista ja energian käytöstä. Näihin keskittymällä pystymme pienentämään hiilijalanjälkeämme jo merkittävästi.