Yksityisyyden suoja ja evästeet Lue lisää
Valitse alue: Finland

Nopeimmat kansainväliset kuljetukset ympäri Itämerta

 

HRX tarjoaa nopeat, joustavat ja luotettavat kansainväliset kuljetukset. Omat toimipisteemme Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Puolassa mahdollistavat päivittäisen liikennöinnin sekä nopeimmat yön yli kuljetukset koko toiminta-alueellamme. Kattavan ja laadukkaan partneriverkostomme avulla pystymme tarjoamaan kuljetuksia myös ympäri maailmaa. Menipä lähetyksesi lähelle tai kauas, toimitamme ne tarvittaessa perille jopa saman päivän aikana.

Logistisesti keskeisillä paikoilla sijaitsevat terminaalimme ja modernit kalustomme takaavat täsmälliset kuljetukset ja kilpailukykyiset hinnat. Monipuolinen kalustomme koostuu yli 250 erityyppisestä ajoneuvosta ja pystymme tarjoamaan kuljetuksia paketti-, kappaletavara- ja osakuormalähetyksille ympäri Itämerta. Kuljetamme myös vaaralliseksi luokiteltuja sekä lämpöä vaativia lähetyksiä.

Joustavan ja asiantuntevan palvelumme sekä lähes 30 vuoden alan kokemuksen ansiosta pystymme räätälöimään kuljetusratkaisut juuri sinun tarpeidesi mukaan. Tilausten teko onnistuu helposti tilausjärjestelmämme kautta ja saamme lähetyksesi perille jo seuraavaksi päiväksi kohdemaasta riippuen. Tavoitteenamme on tehdä kansainvälisistä kuljetuksista sinulle mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Pyrimme toiminnassamme vastuullisuuteen ja kohti hiilineutraalimpaa tulevaisuutta. Käytössämme on nykyaikaiset ja vähäpäästöiset kalustot sekä energiatehokkaat toimitilat. Lisäksi käytämme uusiutuvaa polttoainetta kaikissa ajoneuvoissamme.

Kaikilla lähetyksillämme on CMR-vakuutus. Tarvittaessa pystymme tarjoamaan lähetykselle täysarvovakuutuksen kattamaan mahdolliset riskit.

Lisätietoa toimitusehdoistamme sekä alan yleisistä ehdoista:

HRX terms of service

PSYM 2015

CMR-yleissopimus

Kansainvälisten lähetysten huolintapalvelut

EU:n ulkopuolisille lähetykselle tarjoamme tarvittaessa vienti- ja tuontitullaukset, tullipassitukset sekä Intrastat-tilastointipalveluja. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstömme tekee myös EU-alueen ulkopuolisten lähetysten toimittamisesta sinulle nopeaa ja vaivatonta.

Kansainväliset kuljetuksetKansainväliset kuljetuksetKansainväliset kuljetukset