const button = document.querySelector('.contacts__form__submit'); button.addEventListener('click', () => { window.lintrk('track', { conversion_id: 13058161 }); }); document.querySelector('.contacts__form__submit').addEventListener('click', function() { fbq('track', 'Contact', { content_name: 'Contact Form', content_category: 'Form Submission', content_type: 'Button', }); });
Yksityisyyden suoja ja evästeet Lue lisää
Valitse alue: Finland

HRX tarjoaa kuljetuksia myös kaikkiin Euroopan maihin sekä Euroopan ulkopuolelle. Laajan kumppaniverkostomme avulla pystymme tarjoamaan parhaat toimitusaikataulut sekä hinnat kaikille lähetyksillesi. Oli kyseessä sitten Saksa, USA, Etelä-Afrikka tai Islanti, HRX:n kautta kuljetustarpeesi on mahdollista toteuttaa helposti.

Ilma- ja merikuljetusten osalta kattava globaali partneriverkostomme mahdollistaa tehokkaimmat kuljetusratkaisut.

HRX:ssä olemme kokeneita tullimenettelyiden sekä -prosessien kanssa ja ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa tullaukset nopeasti. Valmistelemme ja tuotamme tulliselvityksesi ja esitämme ne asianmukaisille viranomaisille. Valittavanasi on myös Intrastat-palvelut.

Lämpöä vaativat tai vaaralliseksi luokitellut lähetykset voidaan toimittaa samassa aikataulussa muiden kuljetusten kanssa. 

Pyydä tarjous!